Tufan Süslüer Başkanımızdan Mektup

Değerli Rotary Ailem,

01 Temmuz itibariyle 2023/2024 Rotary dönemini bitirmiş ve Rotary Sihri ile 2024/2025 dönemine başlamış bulunuyoruz. Öncelikle başta sevgili Nejla Başkanıma ve Yönetim Kuruluna, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yeni dönemimizin, Rotary ruhuna uygun "Kendinden önce Hizmet" mottosu doğrultusunda, kulübümüzün tüm organları ve kulüp üyelerimizin değerli desteği ile daha fazla insanın hayatına dokunarak, daha fazla umut olduğumuz, daha büyük farklar yaratan, Rotary'nin sihirli dünyasında bol projeli ve dostluklarımızın daha da ileriye taşındığı ,barışın tüm dünyayı sardığı bir dönem olmasını diliyorum. Birlikte daha büyük başarılara imza atalım.